Waarom zou ik voor een SiteGeny website kiezen? | SiteGeny.com

Probeer SiteGeny gratisJe bent net begonnen met je bedrijf of je bedrijf is toe aan een professionelere stap. Een website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf en je kan tegenwoordig ook niet meer zonder. Met een website presenteer je jouw website op het digitale netwerk. Er is heel veel keuze als het gaat om website aanbieders, maar waarom zou je nou voor SiteGeny moeten kiezen? In dit blogartikel zal je uitgelegd krijgen waarom.

Het in elkaar zetten en onderhouden van een website kost vaak veel tijd en geld. Als je voor SiteGeny kiest word voortaan jouw website automatisch samengesteld op basis van de informatie die beschikbaar is vanuit social media. Een groot deel van de informatie wordt gesynchroniseerd, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsomschrijving of cover foto. SiteGeny werkt samen met Facebook, dit betekent dat SiteGeny binnen een handomdraai met de beschikbare informatie een responsive website maken die up-to-date is. Deze is niet alleen op je desktop goed zichtbaar, maar ook op je laptop, tablet of smartphone.

Wanneer je voor SiteGeny kiest, hoef je niet meer op twee verschillende plaatsen informatie aan te passen. De informatie die je namelijk op Facebook plaatst, wordt automatisch aangepast op de website. Om een voorbeeld te geven. Stel je plaatst een bericht op je Facebookpagina, dan komt deze ook automatisch op de voorpagina van je website terecht. Superhandig en overzichtelijk! Je hebt nooit meer dubbelwerk. 

Je zult nu vast wel denken, daar hangt een heel hoog prijskaartje aan, maar bij SiteGeny hoef je daar helemaal niet bang voor te zijn. Bij ons laat je al een website maken vanaf €19,95,- per maand (dit is inclusief hostingkosten en domeinnaam).  Onze websites zijn maandelijks opzegbaar, dus mocht het je niet bevallen, dan zit je bij ons nergens aan vast. De voordelen van SiteGeny op een rij:

  • Lage kosten
  • Altijd up-to-date
  • Responsive website (zowel zichtbaar op laptop, desktop, tablet als smartphone)
  • Maandelijks opzegbaar


Een ander bijkomend voordeel van het nemen van een website is dat je vindbaar wordt in de zoekmachine. Tegenwoordig zoekt het overgrote deel van de mensen iets op via een zoekmachine. Zoals je kunt zien is Google de meest gebruikte zoekmachine onder Nederlandse internetgebruikers. 82 % van de Nederlanders maakt gebruik van Google op eendesktop/laptop. Het gebruik van de Google zoekmachine op een smartphone of tablet is zelfs nog groter. Wanneer je een website van SiteGeny neemt, zorgt SiteGeny ervoor dat je vindbaar wordt in de Google zoekmachine. Aan de cijfers kun je wel zien dat je hier eigenlijk niet meer om heen kunt. Klanten zullen dan sneller op je website terechtkomen. Al vele klanten gingen je voor en zijn tevreden over de diensten van SiteGeny.

SiteGeny werkt samen met diverse bedrijven waaronder kapsalons, restaurants, nagelsalons, cafés en beautysalons. Deze bedrijven werken vaak met reserveringsmodules. Het leuke aan SiteGeny is dat je met ons meest uitgebreide pakket van slechts €39,95 per maand een reserveringsmodule kunt inbouwen. Hiermee kun je gemakkelijk en eenvoudig afspraken plannen, beheren en wijzigen. Twijfel je nog of vraag je jezelf af hoe SiteGeny precies werkt, probeer dan onze gratis demo! Hiermee tover je binnen een handomdraai jouw Facebook-pagina om tot een professionele en responsive website. SiteGeny kan natuurlijk ook contact met jou opnemen om onze websites nog eens nader toe te lichten. Stuur een bericht via onze contactpagina en één van onze medewerkers zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen. 


Probeer SiteGeny gratis